Rekrytointi

Tervetuloa Aallon Maalareihin

Arvoisa työnhakija.

Tavoitteemme on löytää kevään 2023 aikana joukkoomme muutamia uusia työntekijöitä.

Tarjoamme sinulle työn, joka on liikunnallista, turvallista ja mukavaa. Mikäli arvostat mukavia työkavereita ja pidät jalkapallon pelaamisesta, olet löytänyt juuri oikean tiimin.

Yrityksemme on toimialallaan arvostettu, nuori ja kasvava. Tämän vuoksi tulemme palkkaamaan joukkoomme nyt keväällä useamman uuden työntekijän. Koulutamme sinut tehtävään. Saat käyttöösi laadukkaat työkalut, varusteet, opit, neuvot ja toimintaympäristön.

Työn tuloksista pääset nauttimaan päivittäin sekä työparisi että asiakkaiden kera. Meillä on hyvä maine ja asiakkamme ovat laatutietoisia. Työskentelemällä meillä, koet näköalapaikalta, kuinka toimialallaan harvinaisen ketterä ja vastuullinen yritys toimii.

Etsimme työntekijöitä kattojen pesuun ja maalaukseen.Työpäiviä voit tehdä joustavasti, välillä pidempiä ja välillä lyhyempiä.

Lisäksi etsimme kattojen ruiskumaalaukseen erikoistuvaa työntekijää, jolta toivomme innokkuutta ruiskumaalaustyön tekemiseen. Ruiskumaalaustyö on mukavaa ja yleensä maalaus tapahtuu hyvällä säällä, kun on lämmintä, kuivaa ja aurinkoista.

Meillä on käytössä kolme arvoa, jotka ohjaavat koko tiimin työskentelyä. Arvot auttavat meitä sekä kasvamaan että onnistumaan jatkossakin. Meillä työssä oppiminen on sujuvaa, vaivatonta ja jokainen oppii halutessaan taitavaksi kattojen pesijäksi sekä pinnoittajaksi.

Rekrytointi:

Joona Lindh
040 935 0283
joona.lindh@aallonmaalarit.fi

Videon alapuolella on hakulomake!

 

Hae tästä meille töihin!

Click or drag a file to this area to upload.
Scroll to Top