Kokemuksia

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Tervetuloa sivulle, jolla esittelemme tyytyväisten asiakkaidemme tarinoita. Aallon Maalareilla uskomme, että laadukkaan palvelun ja huolellisuuden tarjoaminen asiakkaillemme on avain menestykseemme. Tällä sivulla voit lukea tarinoita asiakkailtamme, jotka ovat olleet tyytyväisiä Aallon Maalareiden tarjoamiin palveluihin. He kertovat kokemuksistaan ja miten me olemme onnistuneet täyttämään heidän odotuksensa. Olemme valmiita tarjoamaan samanlaisen laadukkaan palvelun myös sinulle. Kiitos kiinnostuksestasi Aallon Maalareita kohtaan ja toivomme, että liityt pian tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

"Peltikaton maalaus huhtikuussa 2022 onnistui loistavasti. Maalarit toimivat erittäin asiakaslähtöisesti ja laadukas työn jälki on heille selvästi tärkeää. Suosittelen."
Albert Fredriksson, Porvoo
Peltikaton pesu ja maalaus
"Kilpailutuksen tuloksena Kiinteistöyhtymämme päätyi Aallon Maalareiden palveluun. Se oli hyvä valinta. Työt sujuivat suunnitellusti ja jälki oli ammattimaista sekä laadukasta. Suosittelen heitä tiilikattojen kunnossapito askareisiin."
Pekka Kilpeläinen, Järvenpää
Tiilikaton pesu ja pinnoitus


Referenssit

Mikonkatu 9, Helsinki

Ennen

Jälkeen

Helsingin keskustassa sijaitsevan, hiljattain saneeratun arvotalon konesaumakatto pestiin ja maalattiin Aallon Maalarit Oy:n toimesta heinä-elokuussa 2022. Katto on kooltaan noin 1500 neliötä ja kohteeseen tehtiin myös muita katon huollon toimenpiteitä.

Olit sitten rakennuttaja, taloyhtiön edustaja tai omakotitalon omistaja niin meiltä saat takuuvarmasti laadukasta jälkeä. Ole siis yhteydessä meihin!

Soita tai laita whatsappissa viestiä

Taloyhtiön tiilikaton pesu ja pinnoitus, Taaninontie 12, Järvenpää

Pesimme ja pinnoitimme 660 neliöisen tiilikaton Järvenpäässä kesällä 2021. Sivulla on palautteet ja kuvagalleria työstä.

Omakotitalon jyrkän peltikaton pesu ja maalaus, Töyrykuja 8, Tuusula

Pesimme ja maalasimme 120 neliöisen peltikaton Tuusulassa kesällä 2021. Sivulla on palautteet ja lisätietoa työstä.

Peltikaton pesu ja maalaus, Kunnarlantie 106, Espoo

Espoossa pestiin ja maalattiin kesällä 2022 omakotitalon konesaumattu peltikatto. Tutustu kuviin ja työhömme klikkaamalla kuvaa.

Peltikatun pesu ja maalaus, Maakellarikuja 1, Porvoo

Huhtikuussa 2022 maalattiin Porvoossa peltikatto RR23 tumman harmaalla. Tutustu kuviin, videoon ja työhömme klikkaamalla kuvaa.

Peltikaton pesu ja maalaus, Hämeenkyläntie 37, Espoo

Likainen peltikatto pestiin yli 300 baarin paineilla ja maalattiin Nowocoatin peltikattomaalilla. Tutustu referenssiimme klikkaamalla kuvaa.

Taloyhtiön peltikaton pesu ja maalaus, Pitkäkatu 20, Tammisaari

Tammisaaressa pestiin ja maalattiin taloyhtiön konesaumattu peltikatto keskustan kupeesta.

Mansardipeltikaton pesu ja maalaus, Riitantie 7A, Vantaa

Vantaalla pestiin ja maalattiin mansardimuotoinen konesaumattu peltikatto kesällä 2022. Lue lisää klikkaamalla kuvaa.