Kokemuksia

Millaisia tyyppejä työskentelee Aallon Maalareilla?

Meillä Aallon Maalareilla työskentelee omistajavetoisesti ketteriä ja ahkeria 20-30 vuotiaita nuoria miehiä hyvällä työskentelymotivaatiolla. Erityisesti kiitosta asiakkailta on tullut ripeästä ja tarkasta maalausjäljestä sekä myönteisestä asenteesta.

Olemme myös tehneet uudiskohteiden maalauksia sekä julkisivujen huoltomaalauksia, mutta erityisen hyviä olemme olleet kattojen huolloissa. Tämän takia vuonna 2022 keskitymme lähes täysin kattojen pesuihin ja maalauksiin.

 

Soita tai laita whatsappissa viestiä

Referenssit

Taloyhtiön tiilikaton pesu ja pinnoitus, Taaninontie 12, Järvenpää

Pesimme ja pinnoitimme 660 neliöisen tiilikaton Järvenpäässä kesällä 2021. Sivulla on palautteet ja kuvagalleria työstä.

Omakotitalon jyrkän peltikaton pesu ja maalaus, Töyrykuja 8, Tuusula

Pesimme ja maalasimme 120 neliöisen peltikaton Tuusulassa kesällä 2021. Sivulla on palautteet ja lisätietoa työstä.

Mansardikaton pesu ja maalaus, Saramäentie 25, Turku

Teimme huhtikuussa 2021 hyvien säiden aikaan peltikaton pesun ja maalauksen Turussa. Kuvassa ennen ja jälkeen. Kohteesta on video myös peltikatto -sivulla.

Ormax -tiilikaton pesu ja pinnoitus, Ronaksentie 6, Sipoo

Toukokuussa 2021 valmistui tiilikaton pesu ja pinnoitus Sipoossa. Tästä teimme youtubeen myös videon, joka on linkattu myös tiilikaton pinnoitus -sivulle.

Peltikaton pesu ja maalaus, Viipurinkatu 12, Hamina

Kesäkuussa 2021 valmistui Haminassa peltikaton pesu, ruostekäsittely ja maalaustyö. Tutustu referessiimme tarkemmin täältä.

Peltikatun pesu ja maalaus, Maakellarikuja 1, Porvoo

Huhtikuussa 2022 maalattiin Porvoossa peltikatto RR23 tumman harmaalla. Tutustu kuviin, videoon ja työhömme klikkaamalla kuvaa.

Taloyhtiön peltikaton pesu ja maalaus, Pitkäkatu 20, Tammisaari

Tammisaaressa pestiin ja maalattiin taloyhtiön konesaumattu peltikatto keskustan kupeesta.

Tiilikaton pesu ja kyllästys, Heinäväenkuja 8, Espoo

Teimme huhtikuussa 2022 Espoossa tiilikaton pesun, Nowoclean -suojakäsittelyn ja Nowodry -kyllästeainekäsittelyn. Tsekkaa ennen jälkeen kuvat tästä.

Tiilikaton pesu ja pinnoitus, Kihokkiniitty 18, Espoo

Huhtikuussa 2022 Espoossa teimme tiilikaton pesun, Nowoclean suojakäsittelyn ja Nowocoat- tiilikattomaalilla kahteen kertaan maalauksen.