Lue, mitä meistä sanotaan
"Peltikaton maalaus huhtikuussa 2022 onnistui loistavasti. Maalarit toimivat erittäin asiakaslähtöisesti ja laadukas työn jälki on heille selvästi tärkeää. Suosittelen."
Albert Fredriksson, Porvoo
Peltikaton pesu ja maalaus
"Kilpailutuksen tuloksena Kiinteistöyhtymämme päätyi Aallon Maalareiden palveluun. Se oli hyvä valinta. Työt sujuivat suunnitellusti ja jälki oli ammattimaista sekä laadukasta. Suosittelen heitä tiilikattojen kunnossapito askareisiin."
Pekka Kilpeläinen, Järvenpää
Tiilikaton pesu ja pinnoitus

Referenssit

Mikonkatu 9, Helsinki

Ennen

Jälkeen

Helsingin keskustassa sijaitsevan, hiljattain saneeratun arvotalon konesaumakatto pestiin ja maalattiin Aallon Maalarit Oy:n toimesta heinä-elokuussa 2022. Katto on kooltaan noin 1500 neliötä ja kohteeseen tehtiin myös muita katon huollon toimenpiteitä. Lue Lisää täältä.

Olit sitten rakennuttaja, taloyhtiön edustaja tai omakotitalon omistaja niin meiltä saat takuuvarmasti laadukasta jälkeä. Ole siis yhteydessä meihin!

 

Soita tai laita whatsappissa viestiä

Taloyhtiön tiilikaton pesu ja pinnoitus, Taaninontie 12, Järvenpää

Pesimme ja pinnoitimme 660 neliöisen tiilikaton Järvenpäässä kesällä 2021. Sivulla on palautteet ja kuvagalleria työstä.

Omakotitalon jyrkän peltikaton pesu ja maalaus, Töyrykuja 8, Tuusula

Pesimme ja maalasimme 120 neliöisen peltikaton Tuusulassa kesällä 2021. Sivulla on palautteet ja lisätietoa työstä.

Peltikaton pesu ja maalaus, Kunnarlantie 106, Espoo

Espoossa pestiin ja maalattiin kesällä 2022 omakotitalon konesaumattu peltikatto. Tutustu kuviin ja työhömme klikkaamalla kuvaa.

Peltikatun pesu ja maalaus, Maakellarikuja 1, Porvoo

Huhtikuussa 2022 maalattiin Porvoossa peltikatto RR23 tumman harmaalla. Tutustu kuviin, videoon ja työhömme klikkaamalla kuvaa.

Peltikaton pesu ja maalaus, Hämeenkyläntie 37, Espoo

Likainen peltikatto pestiin yli 300 baarin paineilla ja maalattiin Nowocoatin peltikattomaalilla. Tutustu referenssiimme klikkaamalla kuvaa.

Tiilikaton pesu ja kyllästys, Heinäväenkuja 8, Espoo

Teimme huhtikuussa 2022 Espoossa tiilikaton pesun, Nowoclean -suojakäsittelyn ja Nowodry -kyllästeainekäsittelyn. Tsekkaa ennen jälkeen kuvat tästä.

Ormax -tiilikaton pesu ja pinnoitus, Ronaksentie 6, Sipoo

Toukokuussa 2021 valmistui tiilikaton pesu ja pinnoitus Sipoossa. Tästä teimme youtubeen myös videon, joka on linkattu myös tiilikaton pinnoitus -sivulle.

Taloyhtiön peltikaton pesu ja maalaus, Pitkäkatu 20, Tammisaari

Tammisaaressa pestiin ja maalattiin taloyhtiön konesaumattu peltikatto keskustan kupeesta.

Tiilikaton pesu ja pinnoitus, Kihokkiniitty 18, Espoo

Huhtikuussa 2022 Espoossa teimme tiilikaton pesun, Nowoclean suojakäsittelyn ja Nowocoat- tiilikattomaalilla kahteen kertaan maalauksen.

Lisää referenssejä täällä ->

Vieritä ylös